TERMENI SI CONDITII

1. Utilizarea site-ului:

Vizitarea si utilizarea prezentului site implica cunoasterea acestor termeni si conditii de catre orice persoana fizica sau juridica denumita in continuare “Utilizator – Client”.

Utilizarea prezentului site, indiferent de scopul urmarit de Utilizator – cumpararea de produse, informare, vizitare, etc. – implica acceptarea si respectarea în totalitate a termenilor si conditilor, cu toate efectele juridice ce decurg din aceasta precum si exprimarea prealabila a acordului cu privire la primirea mesajelor electronice de promovare a produsele comercializate prin acest site.

Site-ul www.co-co.ro este creat, administrat si detinut de catre societatea comerciala CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L., persoana juridica romana, avand sediul social în Mun. Bucuresti, B-dul Preciziei nr. 1, cladirea “Preciziei Business Center”, tronson 1, etaj 3, sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J 40/ 10045/2002, CUI 14934994.

Administratorul site-ului, societatea comerciala CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment continutul acestor termini si conditii, indiferent de motiv, fara notificarea prealabila. Utilizatorii vor avea acces permanent la termeni si conditii. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea tacita a modificarilor efectuate, indiferent de natura acestora.

Pentru folosirea în cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

În cazul în care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

2. Continutul site-ului – drepturile de proprietate intelectuala si securitate:

Site-ul si tot ce cuprinde acesta, incluzand fara limitare, toate textele si imaginile denumite în continuare “Continut” sunt în proprietatea si sub dreptul de autor al CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L , cu exceptia cazului în care nu este altfel specificat. Este strict interzisa folosirea oricarui element din Continutul site-ului, atunci cand aceasta folosire aduce atingere in orice fel elementelor de proprietate intelectuala asupra acestuia (elemente din continut sunt folosite ca logo-uri, marci, embleme etc, enumerarea nu este limitativa), fara acordul prealabil manifestat în scris al proprietarului. Va informam ca societatea comerciala CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. îsi va asigura si impune în mod hotarît recunoasterea drepturilor de proprietate intelectuala în conformitate cu legile în vigoare, ajungand daca este cazul la actionarea în instanta a celor vinovati de încalcarea dreptului de proprietate intelectuala.

În consecinta Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare în scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare constituie o încalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care întaresc limitele de utilizare si securitate ale site-ului sau ale continutului acestuia.

3. Confidentialitate:

Datele personale ale fiecarui Utilizator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre societatea comerciala CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. numai în scopul declarat al acestui site cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane.

CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. nu îsi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor produselor software sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru.

4. Corectarea informatiilor eronate:

CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. nu îsi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor care includ si indicatiile de utilizare, contraindicatii, compozitie etc – prospect, acestea fiind reproduse integral intocmai cum au fost avizate, aprobate si înregistrate la autoritatile romane competente în materie. Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni si/sau erori în afisare care pot surveni în urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta în prealabil.

Va rugam sa va asigurati cu prioritate ca ati verificat specificatiile produselor propuse spre comercializare precum si compatibilitatea acestora si/sau indicatiile, recomandarile privind administrarea sau folosirea acestora.

5. Frauda:

În scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideti pe site si în consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

6.1. Comanda:

Pentru Romania: CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. onoreaza orice comanda indiferent de valoarea acesteia, pe teritoriul Romaniei, în urmatoarele conditii:

1) în cazul în care valoare comenzii este de pana la 100 lei, Clientul va suporta integral valoarea transportului, indiferent de modalitatea de livrare. În acest caz valoarea transportului (cheltuieli de livrare) este fixa si este în cuantum de 13 lei.

2) în cazul în care valoare comenzii va depasi valoarea de 100 lei, valoarea transportului este suportata de CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L., indiferent de modalitatea de livrare.

Pentru alte tari: CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. poate onora comenzi si in alte tari insa in acest caz clientul suporta integral taxele de transport. Dupa emiterea comenzii, Clientul va fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru confirmarea comenzii. Cu aceasta ocazie Clientului i se vor comunica posibilitatile de transport si costurile aferente urmand sa aleaga una din variantele disponibile. Valoarea comenzii impreuna cu valoarea taxelor de transport reprezinta valoarea totala pe care o are de achitat Clientul.

Produsele de pe acest site sunt oferite în limita stocului disponibil. CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. este exonerata de orice fel de raspundere juridica în cazul în care comanda nu poate fi onorata din motive întemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). În aceste cazuri ne obligam sa anuntam telefonic, în cel mai scurt timp Clientul despre situatia aparuta si vom anula comanda. Valoarea maxima la care se obliga CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. fata de clientii sai, în cazul nelivrarii produselor sau în cazul anularii comenzilor, o reprezinta numai valoarea eventualelor sume deja achitate de clienti reprezentând pretul produselor comandate fara nicio alta despagubire.

6.2. Livrarea

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face în maxim 48 de ore de la preluarea comenzii, într-una din urmatoarele modalitati, dar numai dupa confirmarea telefonica obligatorie a comenzii:

– prin curier rapid daca locul de livrare este situat intr-una din localitatile aflate pe lista companiei de curierat Nemo Express, cu care avem contract: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf

Livrarea se face în cel mult 48 de la lansarea comenzii dumneavoastra, de regula a doua zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 15.00. Expeditia se face prin curier rapid, firma de curierat rapid având ca timp maxim de livrare 48 de ore de la data preluarii coletului. Plata se efectueaza la predarea coletului catre reprezentantul firmei de curierat.

Daca au trecut 5 zile lucratoare de la lansarea comenzii si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati cât mai repede pentru solutionarea eventualelor probleme aparute. Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cât mai apropiate de cerintele clientilor, nu garantam livrari la ore exacte. Nu se efectueaza livrari în week-end.

– prin Posta Româna în cazul în care locul de livrare este altul decât cele identificate mai sus sau în modalitatea convenita împreuna cu Clientul, în cazul în care se solicita livrarea comenzii în afara teritoriului României.

Livrarea se face în cel mult 48 de la lansarea comenzii dumneavoastra, de regula a doua zi (de luni pâna vineri) daca se primeste comanda pâna la ora 15.00. Expeditia se face de catre Posta Romana în termenele de livrare practicate de aceasta. Plata produselor se efectueaza la ridicarea coletului de la posta. Veti primi în cutia postala o înstiintare pentru ridicarea coletului. Va deplasati la posta de unde, prezentând actul de identitate si platind cotravaloarea pachetului, va puteti ridica produsele. Daca nu primiti înstiintarea în timp util în cutia postala va rugam sa ne anuntati cât mai repede pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

In afara Romaniei: livrarea se face prin servicii de curierat sau prin Posta. Dupa lansarea comenzii veti primi un mail cu posibilitatile de livrare disponibile pentru zona dumneavoastra si cu tarifele aferente urmand sa optati pentru unul din acestea. Taxele aferente tipului de transport ales vor fi suportate de Cumparator.

6.3. Plata:

Preturile afisate includ TVA.

Pentru comenzile din Romania: Plata se face ramburs, include valoarea coletului (contravaloarea produselor comandate) + taxele aferente Postei Române sau curierului rapid, indiferent de zona de expeditie (în functie de valoarea comenzii – include sau nu aceeste costuri) reprezentând contravaloarea transportului, asigurarii coletului si returul banilor, tinând cont de prevederile de la punctul 6.1.

Pentru comenzile din afara Romaniei: Plata se face cu card bancar de debit sau de credit emis sub egida VISA (VISA, VISA electron) sau MasterCard (MasterCard, Maestro). Pentru procesarea platilor CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. foloseste platforma de plati electronice pusa a dispozitie de EuroPayment Services S.R.L. prin intermediul site-ului www.euplatesc.ro. Astfel dupa lansarea comenzii de catre Client pe site-ul www.co-co.ro, acesta va fi contactat pe e-mail de un reprezentant de vanzari pentru confirmarea comenzii si pentru prezentarea variantelor de transport disponibile pentru zona Clientului. Clientul va opta pentru una din variantele disponibile. Dupa primirea confirmarii de la Client, reprezentantul de vanzari al CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. va emite o comanda de plata prin e-mail cu ajutorul platformei de plati electronice www.euplatesc.ro. Clientul va primi un link securizat catre aplicatia euplatesc.ro unde va putea face plata cu cardul bancar. Dupa confirmarea platii in sistem in aproximativ 24 de ore va fi livrata urmand a ajunge la client in functie de termenele de livrare practicate de compania transportatoare selectata.

7. Legislatie aplicabila si jurisdictie:

Raporturile comerciale dintre Utilizator si CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. sunt reglementate de dispozitiile Ordonantei Guvernului nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta.

Prin folosirea site-ului www.co-co.ro, Utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si conditiile de utilizare precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara între Utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.

În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului, în conformitate cu legile române în vigoare.

8. Dispozitii finale:

CO&CO CONSUMER 2002 S.R.L. îsi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, în orice moment si la orice interval de timp, liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Pentru orice informatie, nelamurire, întrebare în legatura cu termenii si conditiile de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail: contact[at]co-co[punct]ro sau la fax/telefonul 021-316 44 55 sau mobil 072-316 44 55.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu utilizarea prezentului site si lansarea comenzii, Utilizatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil încheiat între parti.

9. Garantii:

Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept începe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe legate de transportul produselor la Client si de la Client in cazul returnarii produselor. În maxim 30 de zile de la data returnarii produselor, vom inapoia contravaloarea acestora, nu si a taxei de transport in cazul in care aceasta a fost achitata initial de Client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Orice reclamatie referitoare la produsele livrate se face doar în scris, la adresa de mail contact[at]co-co[punct]ro, iar eventualele returnari de bani urmând acestor reclamatii inclusiv cele ce urmeaza ca si consecinta a denuntarii unilaterale a contractului se vor face în maxim 30 de zile lucratoare de la confirmarea scrisa a primirii emailului de catre administratorului site-ului, respectiv de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator.

10. Recomandari speciale:

Informatiile oferite pe acest site au doar un scop informativ si nu îsi propun sa substituie sfatul avizat al medicului sau indicatiile prospectelor produselor prezentate. Nu folositi informatiile de pe acest site pentru a diagnostica sau trata vreo problema de sanatate sau ca prescriptie pentru orice medicament sau tratament medical. Consultati un medic înainte de a începe orice regim alimentar, inainte de a lua orice fel de medicament si/sau orice supliment nutritiv indiferent daca suspectati sau nu ca aveti o problema de sanatate. Folositi produsele în conformitate cu indicatiile continute în prospect. Daca observati probleme de sanatate consultati cât mai repede un medic.

Suplimentele nutritive se folosesc în functie de datele personale, alimentatia curenta, obiective propuse etc. si nu la întamplare sau dupa ureche. Fiecare individ este unic si de aceea va recomandam sa va documentati temeinic si sa cereti sfatul avizat al unui medic sau nutritionist cu experienta înainte de a stabili un plan de suplimentare alimentara.

Ofertele speciale sunt în limita stocului disponibil.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara notificare prealabila.

This post is also available in: Engleză