Home >> Livrarea produselor


Livrarea produselor

Pe teritoriul Romaniei livrarea se face în maxim 48 de ore de la preluarea comenzii, într-una din urmatoarele modalitati, dar numai dupa confirmarea telefonica obligatorie a comenzii:

prin curier rapid daca locul de livrare este situat intr-una din localitatile aflate pe lista companiei de curierat Nemo Express, cu care avem contract: http://www.nemoexpres.ro/images/MaterialePresa/Lista0Km.pdf

Livrarea se face în cel mult 48 de la lansarea comenzii dumneavoastra, de regula a doua zi (de luni pana vineri) daca se primeste comanda pana la ora 15.00. Expeditia se face prin curier rapid, firma de curierat rapid având ca timp maxim de livrare 48 de ore de la data preluarii coletului. Plata se efectueaza la predarea coletului catre reprezentantul firmei de curierat.

 Daca au trecut 5 zile lucratoare de la lansarea comenzii si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati cât mai repede pentru  solutionarea eventualelor probleme aparute. Desi se fac eforturi pentru livrari la ore cât mai apropiate de cerintele clientilor, nu garantam livrari la ore exacte. Nu se efectueaza livrari în week-end.

prin Posta Româna în cazul în care locul de livrare este altul decât cele identificate mai sus sau în modalitatea convenita împreuna cu Clientul, în cazul în care se solicita livrarea comenzii în afara teritoriului României.

Livrarea se face în cel mult 48 de la lansarea comenzii dumneavoastra, de regula a doua zi (de luni pâna vineri) daca se primeste comanda pâna la ora 15.00. Expeditia se face de catre Posta Romana în termenele de livrare practicate de aceasta. Plata produselor se efectueaza la ridicarea coletului de la posta. Veti primi în cutia postala o înstiintare pentru ridicarea coletului. Va deplasati la posta de unde, prezentând actul de identitate si platind cotravaloarea pachetului, va puteti ridica produsele. Daca nu primiti înstiintarea în timp util în cutia postala va rugam sa ne anuntati cât mai repede pentru  solutionarea eventualelor probleme aparute.  


Căutare